Voicemail controleren voor een andere extensie in 3CX

Gemaakt door Wesley Kuilema, Gewijzigd op Ma, 7 Okt om 3:26 PM op Wesley Kuilema

Voicemail controleren van een andere extensie via een kantoor toestel of APP

1. Druk op de voicemailknop (meestal een envelop- of opneemicoon) of kies 999.
  2. Druk op de # toets wanneer er om de pincode wordt gevraagd.
  3. Voer het extensienummer in wanneer daarom wordt gevraagd.
  4. Voer uw pincode in wanneer daarom wordt gevraagd, gevolgd door #.

Voicemail controleren van een andere extensie buiten het kantoor

1. Bel de hoofdtelefoonlijn van het bedrijf.
  2. Kies 999 wanneer het keuzemenu of het welkomstbericht van de IVR wordt afgespeeld (als er geen welkomstbericht is, kan het nodig zijn om er een toe te voegen of de DID naar EXT 999 te configureren).
  3. Voer het extensienummer in wanneer daarom wordt gevraagd.
  4. Voer uw pincode in wanneer daarom wordt gevraagd, gevolgd door #.