Beluisteren Voicemail in 3CX

Gemaakt door Wesley Kuilema, Gewijzigd op Ma, 7 Okt om 2:40 PM op Wesley Kuilema

Voicemail openen op je kantoor toestel

1. Druk op de voicemailknop (meestal een envelop- of opneemicoon) of kies 999.
  2. Voer je pincode in wanneer daarom wordt gevraagd, gevolgd door #.
  3. Je hoort nu de beschikbare voicemails. Volg de gesproken instructies om deze te beluisteren of te beheren.

Voicemail openen via de 3CX mobiele app

1. Open de 3CX app op je smartphone.
  2. Tik op het voicemail-icoon onderin het scherm.
  3. Selecteer de voicemail die je wilt beluisteren en tik op afspelen.

Voicemail openen via de 3CX webclient

1. Open de 3CX webclient in je browser (gebruik de URL uit je welkomstmail).
  2. Log in met je extensie en wachtwoord.
  3. Klik op het voicemail-icoon aan de linkerzijde van het scherm.
  4. Selecteer de voicemail die je wilt beluisteren en klik op afspelen.

Voicemail openen via de 3CX desktop app (Windows/Mac)

1. Open de 3CX desktop app op je computer.
  2. Klik op het voicemail-icoon in het hoofdmenu.
  3. Selecteer de voicemail die je wilt beluisteren en klik op afspelen.

Let op: De pincode voor jouw voicemail is te vinden in de welkomstmail die je van 3CX heeft ontvangen. Zoek in je mailbox naar de e-mail met het onderwerp "Welcome to 3CX | Your Account details" om deze pincode te vinden